Käännös parempaan on vain yhden äänen päässä?

Sairaanhoitopiirin hallitus on tietenkin syyllinen kaikkeen pahaan. Sen vuoksi ihmiset sairastavat enemmän ja yhä vaikeammin hoidettavampia sairauksia. Kustannukset olisivat helposti pidettävissä kurissa sairastumisia vähentämällä, mutta hallitus ei tee elettäkään siihen suuntaan.

Erikoissairaanhoidon kustannukset muuttuvat pienemmiksi todennäköisesti juuri silloin, kun sairaanhoitopiirin hallitus vaihdetaan. Ilman hallituksen löperyyttä sairastuvuus olisi ilman muuta huomattavasti pienempi – eikö vaan?

Leo Leppänen tuntuu tietävän ratkaisun tilanteeseen, vaikkei hän vielä toistaiseksi halua sitä julkaista. Sairaat odottavat mieluusti vielä vuoden ajan uuden totuuden selviämistä varten.

Kun Leppäsen uuden hallituksen myötä tilanne oikenee ja sairastuvuus vähenee, koittaa Kanta-Hämeessä uudet ajat. Lääkekustannusten nousu ei tule Leppäsen aikaan haittaamaan elämää. Tosiviisaat ratkaisevat nekin ongelmat, minkä ratkomiseen maallikoiden ja sairaanhoidon ammattilaisten aivot eivät ole pystyneet.

Valmistautukaa siis äänestämään. Käännös parempaan on vain yhden äänen päässä?

 

5 kommenttia artikkeliin “Käännös parempaan on vain yhden äänen päässä?”
 1. Leo Leppänen sanoo:

  Kehotan lukemaan uudelleen blogikirjoitukseni. Levität nyt virheellistä tietoa.

 2. Susanna Hietanen sanoo:

  Voin ehkä levittää virheellistä käsitystä. Tiedon levittämisestä en ota vastuuta.

 3. Susanna Hietanen sanoo:

  Vaikka koko kunnallispolitiikka tuntuu olevan perin vihamielisessä ja katkerassa mielentilassa, en suostu lähtemään samaan kelkkaan. Toivottavasti tulevaisuus tuo positiivisempia ajatuksia myös tänne Hämeeseen… 🙂

 4. verkot tötterölle sanoo:

  Varmasti äänestetään, siitä voidaan olla yhtä mieltä. Tulos vaan ei tule olemaan ns. vanhoille puolueille mitenkään mairitteleva.

 5. Pääasia, että äänestät!

Jätä kommentti

css.php