Owela keskustelufoorumi kuntauudistuksesta

Kuntauudistuksesta pääsee keskustelemaan monella foorumilla, jos keskusteleminen ja vaikuttaminen kiinnostaa. Kuntauudistuksen valmistelijat ovat luvanneet seurata säännöllisesti mm. Owelan kuntauudistuskeskusteluja. Sivuilta löytyvät alueelliset keskustelusivut, jolloin aiheeseen voi kommentoida oikein konkreettisella tavalla. Kanta-Hämeellekin löytyvät siis omat sivunsa.

Keskustelua sivuilta löytyy vasta vähän. Osin kyse on varmasti siitä, ettei sivuja ole vielä löydetty. Oman haasteensa keskusteluun tuo se, että sinne täytyy kirjautua omalla nimellään. Asiaan täytyy siis jaksaa myös paneutua ja miettiä, mitä kirjoittaa 😉

Nämä keskustelusivut ovat käytössä 17.4. asti, joten vielä on hyvin aikaa käydä sanomassa oma painava sanansa. Kannustankin kaikkia vahvan mielipiteen omaavia kuntalaisia osallistumaan tähän tuikitärkeään keskusteluun – myös tällä foorumilla.

Jospa tätä kautta voisi päästä oikeasti vaikuttamaan?

 

Kommentti artikkeliin “Owela keskustelufoorumi kuntauudistuksesta”
  1. sarirautio sanoo:

    Ja tänään 14.3 keskiviikkona on mahdollista lähteä asiaa pohtimaan yhdessä Club Ilomieleen alkaen klo 18.30, Cafe Hoffissa. Asiasta alustaa Hämeenlinnan Kokoomuksen valtuustoryhmä. Tervetuloa!

Jätä kommentti

css.php