Kanavamalli hukassa

Aamun Hämeen Sanomissa mainittiin ”paljon puhutusta perusterveydenhuollon kanavamallista”. Olen minäkin tuohon termiin jo useasti törmännyt, mutta päätinpä nyt ottaa asiasta selville oikein kunnolla.

Käytin tiedon hakuun tietokonetta ja nettiä: käytin hakukoneita, tutkin Hämeenlinnan kaupungin nettisivuja, lautakuntien esityslistoja ja niin edelleen. Kanavamalli oli mainittu aina vain jonkin lauseen yhteydessä, eikä hyppysiini tarttunut yhtään kunnon määritelmää tai taustoittavaa tiedonjyvää.

Saatan olla ainoa epäsivistynyt kuntalainen, sillä aivoistani ei löydy jäpäkkää määritelmää sille, millainen kanavamalli Hämeenlinnan perusterveydenhuoltoon on oikein tulossa. Malttaisiko joku sivistyneempi valottaa minulle asiaa? Edes sen verran, mistä löytyy tietoa. Ihan oikeasti asia kiinnostaa…

2 kommenttia artikkeliin “Kanavamalli hukassa”
  1. Kysyin kanavamallista myös facebookissa, joka tuottikin hieman paremman tuloksen. Jutta Äijälä ja Kari Ventola ystävällisesti avasivat asiaa minulle. Toivottavasti olin se hämeenlinnan viimeinen hukassa oleva lammas, joka tarvitsi tämän tiedon 😉

  2. avatar jusu sanoo:

    Et ole ensimmäinen etkä viimeinen hukassa oleva, joka ei tiedä mitä tämä ”paljon puhuttu” kanavamalli tarkoittaa. Asiaa pyöritellään johtotasolla hienoin termein ja myydään pelastusta perusterveydenhuollolle kun muutakaan ei ole tarjota. Olet aktiivisesti yrittänyt tietoa hankkia ja lopunperin saanut sitä facebookista, joten tiedät sitten enemmän kuin terveydenhuollon rivityöntekijä, jolle ei ole pääsyä faceen työaikana ole…

Jätä kommentti

css.php