Toivottavasti…

Hämeenlinnassa on isoja (työ)paikkoja haussa, vaan riittääkö niihin osaavia kyseisistä työurista kiinnostuneita? Kuinka hyvin Hämeenlinna vetoaa niihin vetovoimaisiin vaikuttajiin, joita tännekin kaivattaisiin?

Julkisuuskuvan mukaan tänne kaivataan riidan ja eripuran kestäviä voimakkaita vaikuttajia, jotka osaavat myötäillä paikallista vaikuttajakermaa. Toivottavasti paikoille hakevat henkilöt saavat meistä paremman kuvan kuin paikallista sanomalehdistöä seuraava porukka.

Hävettää lukea paikallislehdistä täkäläisiä uutisia. Onneksi työpaikalla Helsingissä kukaan ei ole kiinnostunut maaseudun ’uutisista’.  Jospa saataisiin aikaan jotain positiivista, ennen kuin joku oikeasti kiinnostuu meistä.

 

Kommentti artikkeliin “Toivottavasti…”
  1. sarirautio sanoo:

    Hienoja hakijoita on onneksemme jokaiseen kolmeen toimeen. Hämeenlinna on huomattavasti houkuttelevampi ulkoapäin katsoen kuin mitä täällä paikallisen keskustelun perusteella JOSKUS voi tuntua;) Vahvoja johtajia tarvitaan varmasti, mutta vahva johtaja osaa myös kuulla, rakentaa yhdessä ja motivoida porukkansa, sekä löytää kumppaneita yhteisen tulevaisuuden rakentamiseen. Ainakin HAMKin reksiehdokkaat täyttävät kirkkaasti nämä(kin) kriteerit. Häme menestyy yhdessä tehden, joustavasti ja muuntautumiskykyisesti toimien.

    ps. juttelin junassa erään Innoparkissa toimivan yrittäjän kanssa. Hän kehui IPn toimintamallia, yhteisöllisyyttä, näkemyksellisyyttä ja rohkeutta. Toivotti jatkamaan samaan malliin. IP oli syy että yritys tuli tänne. Hienoa.

    Hyvää Wapunaikaa!
    Sari

Jätä kommentti

css.php