Jalkapallo-ottelu ukkomiehet vs. poikamiehet ja muuta kiinnostavaa

Innostuneena Hämeenlinnan monipuolisesta tapahtumatarjonnasta menin kaupungin nettisivuille katsomaan tapahtumakalenteria tarkemmin. Sieltäpä löytyikin vanhojen, minulle tuttujen tapahtumien lisäksi, moninaisia minulle uusia tapahtumia ympäri kaupunkia. Osan nimet ovat niin kiehtovasti keksitty, että jo pelkkä nimi innostaa tutustumaan tapahtumaan paremmin. Vai mitä sanotte tällaisista tapahtumista: 

Jalkapallo-ottelu ukkomiehet vs. poikamiehet Lammilla 3.8. klo 19

Kauhurunotyöpaja yläkouluikäisille Lammilla 22.8. klo 11

Suolijärven III Kiiltomatosoutelu Tuuloksessa 25.8. kl0 21

Hautausmaakävely Lammilla 26.8. klo 14

Lisäksi listasta löytyy varmasti jokaiselle jotain muutakin. Iso kiitos lammilaisille ja tuuloslaisille mielenkiintoisten ja kiehtovien tapahtumanimien keksimisestä! 🙂

Kun aloin miettiä seuraavaa vierailukohdetta, tarkastin tilanteen vielä hame.fi-sivustolta ja Hämeen Sanomien menokadulta. Löytyneet tapahtumat näyttivätkin aivan erilaisilta!  Turistilta jäisi väliin monta hyvää tapahtumaa, jos katsastaisi vain yhden näistä sivuista. Vaan miksi tutkisi enemmän? Eivätkö ainakin julkisella rahoituksella toimivat sivut tehdä jonkinlaista yhteistyötä, jotta seutumme tapahtumat olivat hienosti edustettuina niiden tapahtumakalentereissa? Vai onko sillä mitään väliä?

Jätä kommentti

css.php