Nysse alko – vaaleihin valmistautuminen

Nysse alko – vaaleihin valmistautuminen. Kaksissa edellisissä kunnallisvaaleissa olen ollut mukana, mutten täysillä. Se olisi silloin tuntunut pörhentelyltä. Kolmas kerta toden sanoo (toivottavasti), sillä taas lähdin mukaan kisaan, mutta nyt aion tehdä töitä enemmän kuin aikaisemmin.

Väkersin kasaan oman näköiseni nettisivut, vaikka joku olisi tehnyt niistä varmastikin hienommat. Haluan kertoa kuitenkin itsestäni ja omista ajatuksistani. Luulen tekeväni sen paremmin kuin muut 🙂

Kriittinen näkökulma herättäisi varmasti enemmän huomiota, mutten silti lähde sille polulle, sillä se ei ole minua varten.  Yritän edelleen omalla linjallani, ilman vastakkainasettelua. Kuvittelen senkin edestä 😉 (Tällä viittaan valokuvausharrastukseeni, jos se ei ole vielä tuttua.)

Tästä se alkaa… 🙂

 

2 kommenttia artikkeliin “Nysse alko – vaaleihin valmistautuminen”
  1. Kimmo Östman sanoo:

    Terve. Arvostan sitä, mitä kirjoitat toimintatavoistasi. Pyrin itse edistämään samaa, mielestäni siihen kiteytyy olennaisesti politiikan olemus (parhaassa tapauksessa). Toivon, että sellaiset politiikan tekemisen tavat kantavat myös yleisemmin.

    Kimmo Östman

  2. Hienoa, Kimmo! Samoilla linjoilla ollaan siis näissä tärkeissä periaatteissa! 🙂

Jätä kommentti

css.php