TAAS yhteistyöstä ;-)

Olen jankuttanut yhteistyöstä varmasti jo ihan kyllästymispisteeseen saakka. Siksi vain vähän enää siitä aiheesta. Suuria tavoitteita voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä. Järkevää verovarojen käyttöä saadaan aikaiseksi vain yhteistyöllä. Hyvä ja parempi Hämeenlinna syntyy vain yhteistyöllä-

Tarvitaan yhteistyötä

 • muiden valtuutettujen kanssa
 • muiden puolueiden kanssa
 • lautakuntien kesken
 • kuntien välillä
 • äänestäjien ja luottamushenkilöiden kesken
 • eri-ikäisten kanssa
 • eri kaupunginosien välillä
 • virkamiesten ja luottamushenkilöiden kesken
 • erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhoidon välillä
 • kokeneiden ja tuoreiden kesken
 • jne.
Tarvitaan siis yhteistyöhalua, -kykyä ja luottamusta.
Yhteistyöhön tarvitaan monta osapuolta, riitely voi onnistua yksinäänkin. Yhteistyön lisäksi tarvitaan ahkeruutta, viestintätaitoja, kekseliäisyyttä, sitkeyttä, sinnikkyyttä, sovittelutaitoa, ongelmanratkaisukykyjä, kuuntelutaitoa, määrätietoisuutta ja muistikuva siitä, että työtä tehdään Hämeenlinnalaisia varten. Muista äänestää!
Yst. Susanna, kuntavaaliehdokas nro 117
www.susannahietanen.fi
3 kommenttia artikkeliin “TAAS yhteistyöstä ;-)”
 1. Kimmo Östman sanoo:

  Terve Susanna!

  Täysin samaa mieltä. Mutta pitää olla myös hyvin selvillä, mitä tavoitteita sen kaiken yhteistyön kautta on tarkoitus edistää. Jos sallit linkin:
  http://kimmoostman.blogijanne.fi/2012/10/26/kunnan-on-oltava-vahva-ja-lahella/

  ”Yhteistyön lisäksi tarvitaan ahkeruutta, viestintätaitoja, kekseliäisyyttä, sitkeyttä, sinnikkyyttä, sovittelutaitoa, ongelmanratkaisukykyjä, kuuntelutaitoa, määrätietoisuutta ja muistikuva siitä, että työtä tehdään Hämeenlinnalaisia varten.”

  Ilmaisisin tuon oikeastaan mieluummin muodossa ”Yhteistyöhön tarvitaan…” – kaikkia näitä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  Ystävällisesti,
  Kimmo Östman
  kimmo @stman.fi

 2. Hei Kimmo

  Kyllä minulle käy tuo sinunkin versiosi 😉 Ajatuksenani oli lähinnä se, että yhteistyöhön pystyy aina joustamalla. Mutta pelkällä joustamisella ei vaikuteta päätöksiin. Siksi pakettiin pitäisi kuulua myös määrätietoisuus, sinnikkyys, ahkeruus jne. Mutta molempi parempi.

  Eräs keskustelemassa käynyt kuntalainen totesi, että eihän kuntapolitiikka saa olla puoluepolitiikkaa. Tavoitteena pitää olla toimivat palvelut kuntalaisille, joten kaikilla pitäisi olla siinä mielessä yhteinen tavoite. Ei hullumpi näkemys sekään.

  Yst. Susanna, kuntavaaliehdokas nro 117
  http://www.susannahietanen.fi

 3. pohdiskelija sanoo:

  Uusi valtuusto
  Ensimmäinen melkein 100 % päätös uudella valtuustolla on varmaan torinalusparkin suhteen: ”Ei rakenneta” sano
  Aarno uusi,numero kuusi

Jätä kommentti

css.php