Torilla tietoa Engelinrannasta lauantaina klo 11!

Tänään on mahdollisuus kuulla lisää Engelinrannan suunnitelmista ja siitä, miten suunnitteluun voi osallistua. Tilaisuus alkaa Hämeenlinnan torilla klo 11. Nyt kaikki aiheesta kiinnostuneet mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

 

Yst. Susanna, kuntavaaliehdokas nro 117

www.susannahietanen.fi

 

Kommentti artikkeliin “Torilla tietoa Engelinrannasta lauantaina klo 11!”
  1. avatar Jukka Pekka Hämäläinen sanoo:

    Hei!

    Olipahan taas yksi esitys. Näki siinä kuka uskoo joulupukkiin eli kuvitelmat ja realismi eivät ole kovin lähellä toisiaan. Kärpäsen Hannu toi hyvin esille, että on elämää muuallakin kuin ruutukaava-alueella. Kaupunki on jo neljävuotta sitten laajentunut ja kyllä se täytyy näkyä myös päätöksissä.
    Siispä ei engelin rannalle ja koko järjettömölle suolle rakentamiselle.

    Syksyisin tervehdyksin jph (3)

Jätä kommentti

css.php