Joulupuukampanja käynnistyy taas!

Joulu lähestyy, mutta kaikilla perheillä raha ei riitä joululahjoihin asti. Hämeenlinnan nuorkauppakamari järjestää yhdessä Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen kanssa jo perinteeksi muodostuneen Joulupuukampanjan. Joulupuukampanjan tarkoituksena on ”kerätä joululahjoja niille vähäosaisille ja huostaanotetuille lapsille Hämeenlinnan seudulla, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole”.

Keräys suoritetaan Hämeensaaren ja Tiiriön Citymarketeissa kahtena viikonloppuna:

La 8.12 klo 12-17
Su 9.12. klo 13-18
La 15.12. klo 12-17
Su 16.12. klo 13-18.

Keräykseen toimitetaan lahjapaketti/-paketteja 0-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Pakettiin kääritään uusia lahjoja, ei kierrätystavaraa. Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja sosiaalitoimi huolehtii yhdessä lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta. “Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen ja yritysten aktiivisuus”, tiivistää Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jarkko Kurvinen.

Lahjavinkkejä eri ikäisille lapsille  ja lisää tietoa keräyksestä löytyy Hämeenlinnan nuorkauppakamarin sivuilta.

Nyt on hyvä aika tehdä hyviä tekoja. Osallistutaan kaikki mahdollisuuksiemme mukaan!

Yst. Susanna

 

Kommentti artikkeliin “Joulupuukampanja käynnistyy taas!”
  1. Ilpo sanoo:

    Todella kannatettavaa !

Jätä kommentti

css.php