Joulupuukeräys 7.-8. ja 14.-15.12.2013

enkeli 3 2 p s

Joulupuukampanja kerää joululahjoja niille ”vähäosaisille ja huostaanotetuille lapsille Hämeenlinnan seudulla, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole”.  Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jossa Hämeenlinnan kummassakin Citymarketissa kerätään kahtena seuraavana viikonloppuna (la ja su) lahjoja Hämeenlinnan seudun vähäosaisten perheiden 0-17-vuotiaille lapsille.

”Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille kuin tietenkin myös lahjan saajille perheineen. – Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja, ei siis mitään kierrätystavaraa. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan. Kampanja on puhdasta hyväntekeväisyyttä, eikä siinä liiku raha.” (Lainaukset Hämeenlinnan nuorkauppakamarin sivulta)

Lisätietoa ja lahjavinkkejä nuorkauppakamarin nettisivulta: http://www.jchml.fi/projektit/joulupuu/

Hyvää joulumieltä!

 

Jätä kommentti

css.php