Hämeenlinnan Tarmon järjestämät 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisat viikonloppuna Kaurialassa

Luin juuri aamun lehdestä ;-), että huomisesta perjantaista alkavat Hämeenlinnassa Hämeenlinnan Tarmon järjestämät 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisat. Iloista on se, että näin mittava tapahtuma (lähes 900 urheilijaa + taustajoukot) järjestetään täällä meillä. Koska kilpailujen seuraaminen on ilmaista, tarjolla on ihan kaikille mielenkiintoisia elämyksiä, hyviä suorituksia ja todennäköisesti myös lähitulevaisuuden suurten urheilijoiden seuraamista.

Kisat järjestetään Kaurialan kentällä, autoa tuskin saa lähelle, mutta vähän kauempaa varmasti löytyy paikka autollekin. Linja-auto lienee yksi parhaita liikennöintivalintoja 🙂 Pyöräily ja kävely ovat niinikään kannatettavia liikennöintimuotoja.

Perjantaina kisat alkavat klo 13 ja kestävät lähemmäs iltakahdeksaa. Lauantaina kilpaileminen aloitetaan jo aamukymmeneltä ja jatketaan pitkälti iltakuuden jälkeen. Sunnuntaina kilpaillaan niin, että kymmeneltä aloitetaan ja kilpailut jatkuvat neljän aikoihin asti.

Suosittelen 🙂

3 kommenttia artikkeliin “Hämeenlinnan Tarmon järjestämät 14-15-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisat viikonloppuna Kaurialassa”
  1. Lauri Kivimäki sanoo:

    Näköjään yleisurheiluakin vielä harrastetaan. Vielä 60-luvullakin järjestettiin ns piirikunnallisia kisoja, joissa osallistujat pääosin nuoria. Janakkalassa on ollut muutaman kerran Junior Gamesit. Siellähän oli muutama lupaava keihäänheittäjä, minne lienee kadonneet, vai huonoon valmennukseen.

  2. Otin tuolla kisoissa parin tunnin ajan kuvia. Kun järjestäjäseura ei kiinnostunut kuvistani, etsin parhaimpien kuvien kohteet itse osallistujalistojen avulla. Pari henkilöä jäi tunnistamatta, kun numerolappu ei näkynytkään kuvissa riittävän hyvin. Olen ottanut yhteyttä heidän seuroihinsa ja onnistuin toimittamaan jotakuinkin kaikki kuvat ainakin seuroille asti. Hullu projekti, mutta oli antoisaa 🙂

Jätä kommentti

css.php