Iso, ISO kiitos!

Nyt en valita – enkä vaadi edes oikeutta 😉 Kävin tänään Hämeenlinnan nuorkauppakamarin järjestämässä Joulupuu-keräyksessä hoitamassa oman osuuteni talkootöistä. Minun hommani oli helppo: piti parin tunnin ajan vain neuvoa, opastaa, ottaa vastaan lahjoja ja muistaa kiittää 🙂

Olipa upeaa porukkaa! Vähävaraisten perheiden lapsille kävi antamassa lahjoja todella monenlaisia ihmisiä. Nuorten ja nuorten aikuisten määrä yllätti todella positiivisesti! Nuorimmat omien lahjojensa tuojat olivat minun vuorollani ehkä noin 15-vuotiaita ja siitä sitten mentiin ikähaitaria ylöspäin aina 15-vuotiaiden vanhempiin asti. Yksittäiset nuoret miehet (15-30v.) satsasivat yllättävän ajatuksella lahjoihin ja joulun hyvään mieleen.

Nyt haluan korostaa sitä, ettei ihminen ole minun mielestäni hyvä antaessaan, vaan haluessaan auttaa. Usein auttamisen halun kypsymiseen kestää melkoisen paljon elettyä ihmiselämää, nyt liikkeellä oli todella nuoria auttajia. Toivon sen olevan merkki siitä, että uudet sukupolvet ovat kaiken kaikkiaan yhä avarampia sydämeltään…

Iso kiitos kaikille lahjoittajille! Olen niin ylpeä siitä, miten upeaa porukkaa pääsin tänään tapaamaan! On meillä upeita ihmisiä täällä Hämeessä 🙂

Kommentti artikkeliin “Iso, ISO kiitos!”
  1. Lauri Kivimäki sanoo:

    Hyvän joulumielen saa tarvittaessa pienistä asioista, niinkuin Susanna. Itsellä alkoi joulurauha useana vuonna kun olin kunniavartiossa Janakkalan sankarihaudoilla. Tunnelma oli jotenkin mystinen, tervapadat paloivat, mutta oli aivan hiljaista vaikka väkeä oli liikkeellä paljon. Pukki oli jo käynyt, ettei isänhetkellinen poissaolo ketään juuri häirinnyt.

Jätä kommentti

css.php