Hauska kohtaaminen jäähallilla Joulupuukeräyksen yhteydessä :-)

Hämeenlinnan nuorkauppakamarin Joulupuukeräys vähävaraisten perheiden lasten joululahjoja varten vieraili jäähallissa HPK:n pelissä (minä mukana!). HPK:n organisaatio toimi ihailtavasti kampanjan tukena. Lahjojen keräyspisteen viereen saapui muunmuassa yksi seuran avainpelaajista nimikirjoituksia jakamaan keräyksen tueksi (olen pahoillani, etten napannut pelaajan nimeä korvaani). Nimekäs pelaaja selvästi, sillä paikalle saapui välittömästi useampiakin faneja, vaikka ottelu oli vielä käynnissä.

Erätauolla pelaajanimi odotteli HPK-korttien kanssa nimikirjoitusten hakijoita. Hänen pöytäänsä purjehti kaksi keski-ikäistä puolituiskeessa ollutta tupakankäärijää. Rennosti he laskeutuivat pienen seisomapöydän ääreen käärimään tupakoitaan  kasaan ja juttu lensi. Nimipelaaja seurasi touhua vieressä kiinnostuneena.

Puolijurrissa olleet miehet keskustelivat edelleen tunteella keskenään, käärivät tupakoita kasaan, eivätkä kiinnittäneet mihinkään muuhun. Kunnes toinen huomasi pöydän keskellä olleen korttipinon. (AHAA!) Katseli ensin korttia tarkasti ja kahmaisi sitten puolet korttipinosta itselleen ja lupasi antaa niitä kavereilleen. Kumpikaan ei vieläkään huomannut tähtipelaajaa samassa pöydässä.

Joku sanoi jotain ja ylihiprakassa ollut mies havahtui hieman. Palautti puolikkaan korttipinon takaisin ja alkoi tarkastella yhtä korttia tarkemmin. Pienen harkinnan jälkeen mies havaitsi pöydän nimipelaajan ja jopa tunnisti tämän. (AHAA!)

Alkoi keskustella pelaajan kanssa ja tunnelma oli korkealla. Mikä fiilis! Sitten syntyi seuraava oivallus – nimikirjoitus! (AHAA!) NYT hän pyysi pelaajalta nimikirjoitusta kerhokorttiin. Ja sai sen. Ja kaikkeen tähän kului vain noin viisi (5) minuuttia 😉

Kyllä elämä jaksaa koskettaa 😉

 

P.S. Joulupuukeräys ottaa vastaan lasten lahjoja (uusia, itse tehtyjä tai lahjakortteja) vielä sunnuntaina 18. joulukuuta klo 12-18 esim. kauppakeskus Goodmannissa. Pidetään kiirettä ja osallistutaan!

Jätä kommentti

css.php