Nyt nähdään luontomme hyvin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Hämeen Sanomat 30.12.2016)

Nyt olen ylpeä… Hämeenlinnassa nähdään ja hyödynnetään niitä vahvuuksia, joita turistit täällä näkevät. Hienoa!

Luonto ja sen lyhyt välimatka kaupungin palveluihin on ehdottoman kilpailukykyistä ajattelua. Juuri sitä meitä tiheämmin asutuista paikoista matkalle lähtevät usein kaipaavat. Eivät kaikki, mutta juuri ne, joita voisimme houkutella tänne nauttimaan upeasta luonnostamme. Erämaa ja korpi ovat eri asioita. Ylpeilkäämme erämaisuudellamme, kuten Espoon Nuuksiossa tehdään.

Turistin näkökulmasta on parasta mennä Tampereelle, jos haluaa Tamperetta. Mutta jos haluaa sitä, mitä Hämeenlinnassa on, olemme siinä suhteessa maailman vetovoimaisin paikka. Kirmailupuistoille on oma tarpeensa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän pitäisi rajoittaa imagoamme vain kirmailuun. Hiljaisuus ja luonto palveluiden lähellä on yksi valteistamme. Hienoa, että meilläkin osataan arvostaa sitä!

Jätä kommentti

css.php