Vaativat ajat vaativat viisautta

Hämeen Sanomien blogit katosivat johonkin, mistä kukaan ei niitä löydä. Ei ainakaan Hämeen Sanomien sivujen kautta, väitän minä, joka yritin kovasti löytää sivut julkisten sivustojen kautta. Ei onnistunut.

Kirjoitan tänne silti, vaikkei kirjoitukseni välttämättä julkisuuteen koskaan löydäkään 🙁

Hämeenlinnan kaupungin viimeisimmässä valtuustoinfossa talousjohtaja Jussi Oksa piti puheenvuoron, joka (jälleen kerran) kannatti kuulla. Hän viittasi Riihimäen tapaukseen ja totesi, että vuositasolla rakennusalan poistojen pitäisi olla vähintään samantasoisia kuin vastaavien investointien. Näin ei ole Hämeenlinnassa sen paremmin kuin Riihimäelläkään.

Hän myös muistutti siitä, että näinä vaikeina aikoina investointi turvallisiin ja koeteltuihin ratkaisuihin olisi paitsi riskittömämpää myös edullisempaa kuin monumenttien rakentaminen. Viisas mies hän siis.

Hän myös muistutti, että tällaisina aikoina pakolliset investoinnit on ilman muuta tehtävä, mutta että ei-pakolliset investoinnit tulisi harkita tarkoin ja ajoittaa niiden toteutus sen mukaisesti.

Meillä on viisas talousjohtaja. Onko meillä yhtä viisaita poliittisia päättäjiä?

3 kommenttia artikkeliin “Vaativat ajat vaativat viisautta”
 1. Silvon Tapsa sanoo:

  ”Ollos huoleton… poikasi valveill´ on 🙂 ! Kyllä ne samat kirjoitukset täältäkin löytyvät, kun vain tietää, mistä hakee.
  Jannen olis ehkä pitänyt tehdä hieman enemmän ”mainosta”.
  Kaikella kunnioituksella, herra Kujanen, mutta blogisivun nimi sellainen, ettei se anna mitään osviittaa Hämeen suuntaan.
  Jokin sopiva nimike voisi olla esimerkiksi ”Lähimedian Blogi, Häme”, tai jokin vieläkin vetävämpää? Ja runsaasti hakusanoja sitten, tietysti, ettei kukaan voisi mitenkään olla huomioimatta, mihin blogisivun otsikko viittaa!

  Hyvä, että löysit tänne, Susanna!

  Silvon poika

  • kuningasjätkä sanoo:

   Ai Susannakin huomasi saman kuin minäkin.

   Haluaisin kysyä Jannelta, että miten noin niinkuin omasta mielestä tää siirto meni.

   Oliskohan voinut jättää sinne internetsivuille sellaisen ohjauslinkin joka automaattisesti, kun vanha lukijakunta klikkailee vanhasta muistista Hämeensanomien blogia, niin se ohjaa tänne uudelle ja kehottaa tallentamaan uuden osoitteen muistikirjaan tai kirjanmerkkeihin.

   Mutta kun ei.. niin huomauttaisinpa vaan että kun lukijat katoaa, niin ei niitä mainoksiakaan lue enää kuin epätoivoiset kirjoittelijat jotka yrittävät täällä roikkua.

   Ja kun mainonnan kohteet vähenevät, niin mainostajat lakkaavat maksamasta mainoksista.

   Sit se tääkin blogi toimii hetken harrastepohjalta kunnes loppuu kokonaan..

   Niin että oliskohan kenties syytä tehdä nyt jotain heti, kun ehkä vielä voi?

 2. Eero Heikkinen sanoo:

  Joutui melkein toteamaan tästä blogista kuin entinen haudankaivaja: ”Kuollutta aikaa, kun ketään ei pitkään aikaan kuollut.” Eli osallistujia ei näkynyt kommentoimassa eikä kirjoitusissa ollut uutuuksia.

  Tilasto ei näytä toimivan. Eli kokonaiskuvaa ei ole saatavilla blogin toiminnasta.

  Tapsan ehdotus, että vetävä nimi blogille, on kannatettava. Mieluummin niin, että se herättäisi huomion myös kaikkialla Suomen rajojen sisäpuolella ja kieltä taitavien keskuudessa laajemminkin. Täällähän voi käsitellä kaiken maailman asioita ja meidän asioista päätetään myös kaiken maailman keskuksissa ja polittisissa piireissä, joihin meillä ei ole äänioikeutta. Ääni pitäisi kuitenkin saada kuuluviin.

Jätä kommentti

css.php